Як нестандартно використати пиво - корисні поради.
12.01.2024
8950

Журналіст
Шосталь Олександр
12.01.2024
8950

Приготування страв з риби може супроводжуватися неприємним запахом, який заважає на кухні. Але є кілька простих правил, які допоможуть уникнути цього.
Один із способів - використовувати пиво.
Натуральні кислоти, що містяться в пиві, можуть його позбутися. Якщо потрібно очистити сковорідку зсередини, просто залійте її трохи пивом і залиште на 20 хвилин. Потім помийте стандартним способом. Якщо потрібно очистити сковорідку ззовні, поставте її в більшу посудину і залийте пивом на 20 хвилин або більше. Потім вийміть сковорідку і помийте. Цей самий метод також можна використовувати для каструль.
Читайте також
- Легендарний пиріг зі села Вишневе — знадобиться сир та вишні
- Встигніть обрізати ці дерева влітку 2025 — чому це важливо
- Огірки по-болгарськи — раніше ці заготівлі змітали з прилавків
- Що не можна робити у День архангела Гавриїла — суворі правила
- Жовтіє листя винограду в липні 2025 — чому і як врятувати врожай
- Три легендарні аромати Armani, у які закохуєшся з першого вдиху